• Sharing Success projectenplatform

    Steun sponsors online zichtbaar

Date: 09 Nov 2015

Sharing Success presenteert projectenplatform tijdens 15-jarig jubileum

Zondag 8 november j.l. presenteerde Sharing Success Foundation tijdens een feestelijk jubileum haar nieuwe online projectenplatform. Dit platform, ontwikkeld door Favoraid en ingevuld in samenwerking met het Liliane Fonds, is volledig geïntegreerd binnen de website van Sharing Success en heeft als doel zakelijke sponsors blijvend te informeren en te betrekken bij gesteunde Liliane Fonds projecten gericht op kinderen en jongeren met een beperking.

Sharing Success Foundation is een participatiefonds voor ondernemers.

Het is opgericht in 2000 met als doel om betrokken ondernemers bijeen te brengen en te enthousiasmeren voor Liliane Fonds projecten gericht op werk en inkomen en vakopleidingen voor kinderen en jongeren met een beperking. Tijdens een jaarlijkse bijeenkomst voor alle aan Sharing Success verbonden ondernemers bereiden leerlingen van horeca-opleidingen uit heel Nederland tijdens een grootse amusewedstrijd in Grand Hotel Huis ter Duin - onder toeziend oog van Sharing Success ambassadeur Henk-Jan Smits, een professionele jury en tientallen gasten - hun beste amuses.

Voortgang sponsoring zichtbaar

De gasten werd tijdens deze jubileum editie van de amusewedstrijd de mogelijkheid geboden om een aansprekend (deel)project te sponsoren. Door middel van het nieuwe online projectenplatform kunnen zij vervolgens hun bedrijfsnaam zichtbaar aan het project verbinden en na aanvang de voortgang van de projecten online volgen via periodieke foto en video updates. De betrokken ondernemers blijven hierdoor op de hoogte van de activiteiten. Ze zien en voelen wat hun steun betekent voor kinderen met een beperking en hun families.

Ambassadeur van de Sharing Success Foundation Henk-Jan Smits gaf aan het platform te zien als een revolutionaire manier van communiceren die past bij de digitale tijd waarin we leven.

Overbruggen van afstand tussen gever en ontvanger

Favoraid gelooft dat deze nieuwe manier van communiceren de afstand tussen gever en ontvanger overbrugt, en dat het gevoel waarmee je geeft beantwoord wordt. Daarnaast biedt dit bedrijven een concrete invulling van hun filantropisch MVO beleid. Projectverhalen kunnen op de website van Sharing Success bekeken worden, maar ook op de eigen bedrijfspagina geplaatst worden. Zo kunnen ondernemers hun medewerkers en relaties informeren en enthousiasmeren.

Meer betrokkenheid zorgt voor meer steun en meer steun zorgt voor meer impact!

Favoraid is als leverancier van deze online omgeving ontzettend trots dat het Liliane Fonds en Sharing Success deze nieuwe manier van communiceren omarmen en hun verhalen en resultaten op innovatieve wijze in beeld gaan brengen voor sponsoren. Het online projectenplatform is via de website van Sharing Success in te zien. De projecten, voorgelegd bij Sharing Success zullen na aanvang in 2016 online te volgen zijn.

 
 

Reply
 
Comments
 

Comments

Add new comment