Info
 

Orange Babies

Orange Babies

Visie:
Elke 14 seconden wordt er wereldwijd een kind, of volwassene geïnfecteerd met HIV. Orange Babies vindt het onacceptabel dat er baby’s geboren worden met HIV en strijdt tegen de oorzaken én gevolgen van deze HIV-epidemie bij baby’s en kinderen in kwetsbare communities van Afrika.

Missie:
Orange Babies droomt van een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv en een samenleving waar kinderen - die de gevolgen van de hiv-epidemie aan den lijve ondervinden - een gelijke kans krijgen.

Orange Babies brengt haar programma naar die communities waar de hiv-besmettingsgraad hoog is en hulp niet grootschalig voorhanden. Dit doen we in 3 landen in Afrika; Zuid-Afrika, Namibie en Zambia.

Doelstelling 1: Child Protect

Het verminderen van de kans op hiv-overdracht van hiv-positieve zwangere vrouwen op hun kinderen. En via voorlichtingsprogramma’s voorkomen dat jonge hiv-negatieve moeders besmet worden met hiv: Keep the Negatives Negative.

Doelstelling 2: Child Care
Medische zorg, voeding, onderwijs  en dagelijkse ondersteuning voor hiv-geïnfecteerde of door hiv getroffen baby’s en kinderen. 

  • From: Angela Malik
    Date: 10 Mar 2015
  • Alle projecten van Kondwa Center vallen onder de leiding van Angela Malik. Mijn naam is Angela Malik, ik ben 63 jaar en ben werkzaam als oprichtster en directrice van het Kondwa Day Center in Zambia.
No sponsor available.