Info
 

Triboo

HET DNA VAN TRIBOO

WAAR ANDEREN AFVAL ZIEN, ZIEN WIJ KANSEN

TRIBOO is de circulaire supply chain; we veranderen ‘waardeloze’ afvalstromen met upcyling technieken in spraakmakende, circulaire inrichting.

Samen nemen we verantwoordelijkheid voor onze grondstoffen. In plaats van ze te verspillen of verbranden gebruiken we onze gebouwen en producten als luxe opslagplaatsen. 

Wij nemen wat u weggooit en veranderen het in circulaire producten van top kwaliteit. En als u er mee klaar bent, gaan wij er weer mee door! Wij maken van dezelfde grondstof weer een circulair product. Bureaubladen worden plantenbakken, scheidingsstations of wandpanelen die u weer opnieuw kan gaan gebruiken. 

We gooien niets meer weg! Alles wat we ontwerpen is geïnspireerd op de unieke identiteit van uw organisatie. Zo bouwen we een unieke omgeving met uw eigen verhaal. Wij maken uw circulaire ambitie vandaag mogelijk. 

Wij stellen onze creatieve breinen, innovatieve technieken en productiefaciliteiten beschikbaar om de producten van de toekomst nu al te maken. Zo maken we samen de stappen naar een nieuwe wereld.

Een wereld die bestaat uit mooie bedrijven,gezonde omgevingen en bevlogen mensen.

No information available.
No profiles available.
No donations found.
No sponsor available.