Charity app

Infographic Charity App

De 7 stappen in beeld

In tegenstelling tot wat vele denken is de app niet vrij toegankelijk en niet voor iedereen. De communicatie en bestandsoverdracht vindt plaats tussen het online dashboard (favoraid.com) en de mobiele telefoons waarop de app geinstalleerd is.

De gebruikers zijn medewerkers, vrijwilligers en andere betrokkenen van goede doelen welke projectverhalen in beeld brengen. Donateurs kunnen de projectverhalen volgen via onze responsive website of de eigen website van de goede doelen.

Bekijk de zeven stappen hier...

Interesse?

Wij nemen u graag mee in de nieuwe wereld van verslaglegging. U kunt hiervoor contact met mij opnemen via martijn@favoraid.com

Met de Charity App van Favoraid is het voor goede doelen mogelijk om op locatie periodiek, laagdrempelig en kostenbesparend te laten zien hoe het gaat met de voortgang van de projecten. Op deze manier kan er transparanter worden gecommuniceerd over de besteding van donaties. Niet alleen de ‘harde cijfers’ maar juist de persoonlijke betekenis van waar het geld terechtkomt.

Door met meer impact en gevoel te communiceren met de 'gever' zorg je voor meer binding, trouwere donateurs en meer inkomsten voor de toekomst.
 

Downloaden en gebruiken?

De app is beschikbaar voor Google Android in de Google play store en voor iOS in de Apple store. Om de app te gebruiken dien je een account bij Favoraid te hebben. 

News photo: