DBF sponsort Stichting van het Kind

DBF werft zakelijke donateurs voor goede doelen van Favoraid.com

Favoraid.com, een online platform dat ontwikkelingsprojecten inzichtelijk maakt, heeft DBF (DataBase Fulfilment) in de arm genomen voor het werven van zakelijke donateurs voor diverse goede doelen projecten. DBF doet dit via een outbound-beltraject naar donateurs voor onder andere het Brinkers-project in Bangladesh en de grootste moestuin in Nepal. Hierbij ligt de focus op beroepsgroepen die naadloos aansluiten bij de diverse projecten, zoals bedrijven die zich bezig houden met land- en tuinbouw, voedingsadvies en waterwinning.

Favoraid koppelt bedrijven aan projecten van goede doelen die in het verlengde van hun eigen bedrijfsactiviteiten liggen. Daarnaast zorgt ze voor de zichtbaarheid en transparantie hiervan Image2richting de stakeholders. Martijn Draaisma, initiatiefnemer van Favoraid.com: “Wij willen de ‘goede doelenwereld’ een wereld van iedereen maken. Dit doen we door ‘ver weg’ dichtbij te halen. Dit kan enkel door het zichtbaar maken van de eigen invloed op die projecten. Alleen dan kun je mensen raken en inspireren om de wereld nog mooier te maken.”

‘In de huiskamer’
Met de huidige communicatietechnologie is zo ontzettend veel mogelijk, stelt Draaisma. “Door continu de voortgang van de goede doelenactiviteiten te laten zien via bijvoorbeeld foto, video, social en interactieve media, maken we het werk van die goede doelen persoonlijk en geven we donateurs een positief gevoel. We halen als het ware het goede doel ‘de huiskamer in’. En via het Favoraid platform kunnen donateurs ook makkelijk hun medewerkers erbij betrekken. Als donateur zie je letterlijk het effect van de donatie en leef je gedurende het hele project mee.”

Werven van zakelijke donateurs
DBF werd door Favoraid gevraagd zakelijke donateurs te werven voor een tweetal projecten. Het Brinkers-project in Bangladesh en de grootste moestuin in Nepal. Jan-Alix Kruizinga, directeur DBF: “Voor ons is dit een ontzettend leuk en interessant project om te doen. Omdat het onderwerp zo aanspreekt en het verhaal duidelijk en overtuigend is, is het voor ons callcenter fantastisch om het outbound-beltraject te mogen verzorgen. Aan ons de taak dit enthousiasme de komende tijd op een gerichte en persoonlijke manier over te brengen op zakelijke donateurs. Het Favoraid platform is een schitterend en eerlijk initiatief waar DBF als allround loyalty specialist en trotse partner graag aan bijdraagt.”

Over DBF
Database Fulfilment (DBF) is expert op het gebied van loyaliteit. Zij is Nederlands marktleider op het gebied van allround Loyalty Services en persoonlijke Registratie Service. DBF ontwikkelt en beheert geïntegreerde oplossingen (voor klanten) op het gebied van database management en dataverrijking en verzorgt de Marketing Automation van de Loyalty Marketing strategie. Met de geïntegreerde multichannel marketing-aanpak realiseert DBF al meer dan 10 jaar merkvoorkeur, klanttevredenheid en klantloyaliteit voor haar opdrachtgevers. Het bedrijf is in staat om snel totaalconcepten te ontwikkelen die klanten daadwerkelijk rendement opleveren. DBF werkt onder meer voor bedrijven als ABN AMRO, Rabobank, Museumkaart, Batavia Stad en CJP. Het bedrijf heeft meer dan 75 vaste medewerkers.

News photo: